http://www.newsauto.gr/2013/07/05/erxet ... olvo-xc40/
D4 (177HP) AWD ???

haralabosg έγραψε:Οι νεοτερες ειδησεις για το XC40 ειναι οτι ο νεος κινητηρας Τ3 1.5 θα αποδιδει 156hp με μεση καταναλωση 6.8 L/100 km (Manual 6spd). Η τιμη - εαν η εδώ αντιπροσωπια κανει τις ιδιες εκπτωσεις - πιστευω, η πιο απλη εκδοση θα βγει στην ιδια περιπου τιμη με το V40CC T3 Plus (Momentum) και το XC40 Momentum περιπου 4000€ ακριβοτερο....
deadp έγραψε:haralabosg έγραψε:Οι νεοτερες ειδησεις για το XC40 ειναι οτι ο νεος κινητηρας Τ3 1.5 θα αποδιδει 156hp με μεση καταναλωση 6.8 L/100 km (Manual 6spd). Η τιμη - εαν η εδώ αντιπροσωπια κανει τις ιδιες εκπτωσεις - πιστευω, η πιο απλη εκδοση θα βγει στην ιδια περιπου τιμη με το V40CC T3 Plus (Momentum) και το XC40 Momentum περιπου 4000€ ακριβοτερο....
Αισιόδοξο σε βρίσκω!
haralabosg έγραψε: Η απλη εκδοση του XC40 στην Γερμανια εμφανιζει τελικη τιμη 31.350€ (T3/1.5/6 speed manual) και για το V40CC PLUS (T3/1.5/Auto) 31.830€. Eτσι συμπερανα οτι μετα τις - πιιθανες - εκπτωσεις η τιμη θα ειναι κοντα στις 25.000-26.000€....
wolfmandim έγραψε:ΥΓ. Παρακαλώ να προστεθεί το XC40 στην αρχική σελίδα του φόρουμ.
wolfmandim έγραψε:Κατέβασα και διάβασα κάποιες αρχικές οδηγίες από το εγχειρίδιο που συνοδεύει το αυτοκίνητο. Είναι πράγματι αρκετά επεξηγηματικό, θα ήθελα όμως οι φωτογραφίες να είναι έγχρωμες, ειδικά μιας και διαβάζεται σε ηλεκτρονική μορφή.![]()
Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος σύνδεσμος για να αναφέρονται επίσημα στον κατασκευαστή κάποια σχόλια.
ΥΓ. Το προηγούμενο αυτοκίνητό μου ήταν BMW, όχι ότι εκείνο το εγχειρίδιο ήταν καλύτερο, αλλά λέω...
wolfmandim έγραψε:Κατέβασα και διάβασα κάποιες αρχικές οδηγίες από το εγχειρίδιο που συνοδεύει το αυτοκίνητο. Είναι πράγματι αρκετά επεξηγηματικό, θα ήθελα όμως οι φωτογραφίες να είναι έγχρωμες, ειδικά μιας και διαβάζεται σε ηλεκτρονική μορφή.![]()
Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος σύνδεσμος για να αναφέρονται επίσημα στον κατασκευαστή κάποια σχόλια.
ΥΓ. Το προηγούμενο αυτοκίνητό μου ήταν BMW, όχι ότι εκείνο το εγχειρίδιο ήταν καλύτερο, αλλά λέω...
ganag27 έγραψε:Μηπως ξερεις αν η οθονη χωρις navi κανει mirror απο κινητο ή δουλευει σε Android google maps?
Philkal έγραψε:Καλησπέρα και απο μένα
Παρέλαβα και εγώ το XC40 Τ3 Momentum 1,5 βενζίνη σε άσπρο χρώμα.
Πρώτη φορά volvo, πρώτη φορά suv, πρώτη φορά turbo.
Άλλαξα τελείως κατηγορία, λόγω αλλαγής αναγκών και απο bmw 118i cabrio σε xc40 !
Είναι νωρίς ακόμα για μεγάλη ανάλυση, αλλά οι εντυπώσεις μέχρι τώρα είναι εξαιρετικές !
Είναι το σκασμένο εντυπωσιακό σαν κατασκευή.
Θέλω να το δω και σε ταξίδι (τέλος του μήνα) για να σας πω και στον ανοιχτό δρόμο "τι κάνει".
Έχεις της παγανιάς τα μάτια πάνω, όσον αφορά την ασφάλεια, χωρίς να έχω προσθέσει κάτι ουσιαστικό πάνω (έβαλα μόνο connect, mirrors και φιμέ).
Εγκατέστησα το android auto, που σιγά σιγά το μαθαίνω.
Θέλω να ενεργοποιήσω και το volvo on call.
Αυτά για τώρα.
Σας ευχαριστώ
ΦΚ
Philkal έγραψε:Καλησπέρα και απο μένα
Παρέλαβα και εγώ το XC40 Τ3 Momentum 1,5 βενζίνη σε άσπρο χρώμα.
Πρώτη φορά volvo, πρώτη φορά suv, πρώτη φορά turbo.
Άλλαξα τελείως κατηγορία, λόγω αλλαγής αναγκών και απο bmw 118i cabrio σε xc40 !
Είναι νωρίς ακόμα για μεγάλη ανάλυση, αλλά οι εντυπώσεις μέχρι τώρα είναι εξαιρετικές !
Είναι το σκασμένο εντυπωσιακό σαν κατασκευή.
Θέλω να το δω και σε ταξίδι (τέλος του μήνα) για να σας πω και στον ανοιχτό δρόμο "τι κάνει".
Έχεις της παγανιάς τα μάτια πάνω, όσον αφορά την ασφάλεια, χωρίς να έχω προσθέσει κάτι ουσιαστικό πάνω (έβαλα μόνο connect, mirrors και φιμέ).
Εγκατέστησα το android auto, που σιγά σιγά το μαθαίνω.
Θέλω να ενεργοποιήσω και το volvo on call.
Αυτά για τώρα.
Σας ευχαριστώ
ΦΚ
Thanosgr έγραψε:Καλοταξιδα κυριοι!
Πολυ καλη καταναλωση για αμαξι αυτου τυπου!
Τι εννοεις δεν εχει πισω πλαφονιερα?
Δεν εχει μια επανω απο τα εμπρος καθισματα?
Δες ενα στην εκθεση τι εχει και ρωτα τον πωλητή.
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: amavidis και 25 επισκέπτες