lefe1926 έγραψε:VolvoZeus έγραψε:Philkal έγραψε:Να σου κάνω μια ερώτηση.
Στις εφαρμογές που έχεις εγκαταστήσει (και βλέπω στην φωτογραφία), εμένα δεν είναι διαθέσιμες για download οι local search, weather, glympse, wikilocations !
Γιατί γίνεται αυτό ?
Έχεις καμία ιδέα ?
Έχω android κινητό (έκδοση 9) και έχω εγκαταστήσει κανονικά και το android auto.
Επίσης έχω προσπαθήσει να εγκαταστήσω το aa mirror (ή παρόμοια προγράμματα), έχοντας δει video στο youtube, για να μπορέσω να δώ και άλλες εφαρμογές, αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάποιος τρόπος "εύκολος", για non routed κινητά, ώστε να δουλέψει σωστά ?
Βασικα δεν εγκατεστησα καμια, ετσι το παρελαβα! Δεν μπορω να σκεφτω ομως γιατι να μην ειναι διαθεσιμες για να τις κατεβασεις στο download center->New apps. Μιλα καλυτερα με τον πωλητη σου!
Μαλλον δεν εχεις ναβι γιαυτο κ δε σου εμφανιζει αυτες τις εφαρμογες...
Με το tune in αντιμετωπιζει κανεις προβλημα;Κανα 2 φορες κολλησε στο connecting και 1 κρασαρε τελειως...
Κατα τα αλλα υπερ ευχαριστημενος με το αμαξι μετα απο 1500 χλμ...Λακουβες απλα δε τις νιωθεις ,ποιοτητα κυλισης παρα πολυ καλη,τραβαει ικανοποιητικα το d3 μου και εντυπωσιακα κρατηματα για το υψος του...επισης ηχομονωση μεχρι και τα 140 150 απιστευτη.ειδικα μεσα στη πολη δεν ακοω τπτ...Και ολα αυτα με καταναλωση κοντα στο 6-6.5 λιτ χωρις καμμια προσπαθεια.
Έχεις δίκιο φίλο μου, δεν έχω το ναβι.
Βέβαια δεν έχει λογική, γιατί τις ίδιες πληροφορίες μπορεί να τις πάρει απο τα δεδομένα του κινητού ή της sim, αλλά οκ κατάλαβα τουλάχιστον γιατί δεν τα έχει εμένα. Σε ευχαριστώ πολύ.
Με το aa mirror (ή παρόμοια προγράμματα) έχει κάποιος εμπειρία ?
Ξέρετε αν υπάρχει κάποιος τρόπος "εύκολος", για non routed κινητά, ώστε να δουλέψουν αυτές οι εφαρμογές ?!